PROIZVODI

Ideja međuovisnosti

Zajedno sa svojim partnerima razvijamo funkcionalne proizvode uzimajući u obzir nekoliko bitnih komponenta koje su u međuovisnosti: kvaliteta, okus, nutricionizam, potrebe tržišta na kojem djelujemo te posebnu pažnju posvećujemo cijeni.

 Prepoznavanje tržišnih trendova

Forbak  prepoznaje turbulentno financijsko okruženje te isporučuje proizvode bez skrivenih i nepotrebnih troškova, a sve sa ciljem postizanja najboljeg omjera cijene i kvalitete. Na taj način želimo biti na najbolji mogući način uz naše kupce te im omogućiti ostvarivanje dodane vrijednosti.

Mi dajemo najbolja rješenja uz optimalan omjer vrhunske kvalitete i cijene

Funkcionalnost kao polazište

Proizvodi su u konstantnom prilagođavanju kupcu i uvjetima tržišta. Na taj način uvodimo asortiman po mjeri svakog kupca, koji je smješten u glavnim grupama pekarstva i slastičarstvaProizvodi su podijeljeni prema potrebama kupca i sve zahtjevnijeg tržišta te namjeni odnosno funkcionalnosti. Funkcionalni proizvodi su naš fokus i u njihov razvoj intenzivno i predano investiramo.

Znanje kao polazište

U svaki naš proizvod ugrađena su različita tehnološko – tehnička znanja sa ciljem kreiranja proizvoda po mjeri svakog pojedinog kupca. Kako bi dobili zadovoljavajući proizvod počinjemo od nauke o zrnu i tehnologije mlinarstva i prolazimo kroz fazu reologije tijesta i tehnoloških procesa, uzimajući u obzir znanje o strojevima i novim tehnologijama, te uz nutricionistička znanja zatvaramo proizvodni put prateći navike potrošača na pojedinom tržištu. Na taj način živimo međuovisnost u svakoj pojedinoj fazi nastajanja proizvoda sa ciljem stvaranja dodane vrijednosti svim sudionicima interesno – utjecajne zajednice.

Novosti