O NAMA

Forbak Hrvatska dio je grupe  međuovisnih Forbak kompanija u široj regiji, koja ima za cilj ponuditi svojim kupcima najbolja rješenja u izboru sirovina za pekarstvo i slastičarstvo.

Počinjemo od kupca

Mi smo potpuno orijentirani ka željama i potrebama naših kupaca te na taj način zajedno sa svojim partnerima sudjelujemo u kreaciji inovativnih proizvoda i tehnoloških usluga po mjeri.

Fokus

Od ideje do krajnjeg proizvoda s fokusom na sirovine

Mi smo  zaljubljenici u pekarstvo, slastičarstvo. Tehnološki vođeni, okrenuti ka znanju i inovacijama želimo ponuditi najbolja rješenja za svoje kupce.

Predanost

Uz potpunu predanost idejama, svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom kreirali smo interaktivnu mrežu sirovina, kreativnih recepata i dizajna proizvoda koji zajedno omogućavaju našim kupcima tržišnu prednost u turbulentnoj sadašnjosti i promjenjivoj budućnosti.

U ruke profesionalcima

Kako bi našim kupcima ponudili najbolji omjer cijene i kvalitete  te u najboljoj mogućoj mjeri isključili učestali rast cijena sirovina, pristupili smo shemi direktne prodaje koja uključuje rad sa našim robnim markama. Dodatno, skladištenje i distribucija povjereni su u ruke profesionalaca.

Novosti