Originalni pekarski proizvodi skrojeni prema suvremenim nutritivnim trendovima

Low-Carb je smjer prehrane svojstven po kontroli sadržaja ugljikohidrata. Već dulji niz godina u svijetu raste broj poklonika prehrane s proteinskim proizvodima i s manje ugljikohidrata. Prednosti Low Carb proteinskih proizvoda odavno je usvojila fitness populacija za kontrolu tjelesne mase, ali i sportaši ili dijabetičari iz zdravstvenih razloga.

Proteinski Low Carb proizvodi u pekarstvu su novost i pun pogodak za rastuću potražnju više skupina potrošača. Umjesto radikalnog odricanja klasičnih pekarskih proizvoda, proteinski proizvodi sa smanjenim udjelom ugljikohidrata su u tom pogledu pravi izbor bez grižnje savjesti.

U nutricionističkoj praksi često se traže funkcionalni proizvodi u sklopu rješenja kako osigurati hranjivost obroka kroz dovoljno proteina ili prehrambenih vlakana. Zato preporučujem Originalne Low Carb proteinske proizvode kao odlična rješenja za postizanje zdrave i uravnotežene prehrane.

Branimir Dolibašić, nutricionist

U ovo brzo vrijeme ispunjeno svakodnevnim žurbama i psihofizičkim opterećenjem zbog radnih i obiteljskih obaveza, mogućnost praktične dostupnosti zdravih obroka na tržištu  može biti privilegija.

Sastav proizvoda s niskim udjelom ugljikohidrata (Low-Carb)obiluje nutritivno bogatim i funkcionalnim sastojcima, koji čine ove proizvode korisnima za naše zdravlje, probavu, održavanje tjelesne težine te doprinose našem svakodnevnom uravnoteženom  prehrambenom unosu.

Blagodati ovih unikatnih, originalnih proteinskih proizvoda nutritivno bogatog sastava, koji se radikalno razlikuju od klasičnih pekarskih proizvoda, preporučam dijabetičarima, kod kojih se sprječava podizanje šećera u krvi. Proteinske proizvode uvelike koristi  Svjetska fitness populacija za kontrolu svoje težine i prehrambenog unosa, ali i svi ljudi koji brinu o svom zdravlju, izgledu i vode zdrav način života.

Viktorija Ilioska, nutricionist